missie
  VK-consult BV werkt met en voor organisaties - in binnen en buitenland - die streven naar een betere wereld.

Wij zijn een klein bureau met betrokken, ondernemende mensen die zien dat je met kleine dingen veel kunt veranderen. Organisaties die met ons samenwerken krijgen beter inzicht in wat ze willen en kunnen en hoe ze daarvoor steun krijgen. Bovendien helpen wij om resultaatgerichtheid, samenwerking en communicatie vorm te geven en organisatorisch in te bedden. Gezonde organisaties hebben richting, draagvlak en veerkracht, ofwel een duidelijke strategie, stabiliteit en ondernemingscapaciteit.

Organisaties bestaan uit mensen. We werken met en vanuit die mensen, op maat gesneden, en praktisch uitvoerbaar. Wat erin zit proberen we eruit te halen! Wij bieden daartoe een geïntegreerd pakket diensten, bestaande uit evaluaties, strategisch organisatieadvies, kennisbeheer, fondsenwerving, training en interim-management.

Theo van Koolwijk heeft zijn expertise opgebouwd, door te werken in en met veel non profit organisaties in binnen- en buitenland, met name op het gebied van milieu, mensenrechten en ontwikkelingssamenwerking. Marja van Tienhoven werkte voor overheden en met talloze organisaties in de cultuursector. Zij richt zich met individuele coaching en teamcoaching ook op welzijnsinstellingen en het onderwijs.

Sinds de oprichting in 2003, is Theo mede-eigenaar van Warner Strategy & Fundraising BV. Na vertrek van Bart Romijn zijn Warner Strategy & Fundraising BV en VK-consult BV (maart 2016) een fiscale eenheid.