Marja_van_TienhovenTheo_van_Koolwijk
Theo_van_Koolwijk VK-consult is opgericht in 1999. Theo van Koolwijk (1956) heeft ruime ervaring in strategische beleidsontwikkeling en verandermanagement. Hij richt zich op capaciteitsvergroting en profielontwikkeling voor individuele organisaties en allianties, in binnen- en buitenland. Sinds 1999 voerde hij ruim 100 evaluaties uit, deed veel interim opdrachten en talloze projecten op het gebied van organisatieadvies, planontwikkeling en coalitie-opbouw.
Theo studeerde biologie en bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam en hij ontving in 1997 een post-doctoraal diploma "Management en Bedrijfskunde" via het Instituut voor Management en Bedrijfskunde. In 2002 en 2003 volgde hij bij Sioo te Utrecht een leergang "Interim Management en Organisatieverandering" voor ervaren interim-managers. Zie voor meer informatie het Portfolio van Theo van Koolwijk
Marja_van_Tienhoven De expertise van Marja van Tienhoven (1958) ligt op het vlak van beleidsontwikkeling, communicatie en verandermanagement. Ze heeft een uitgebreide lijst van opdrachtgevers, met deels terugkerende opdrachten door de jaren heen. Daadkracht, analyse en energie genereren zijn voor haar kernwoorden, of het nu gaat om een dagvoorzitterschap, een teambijeenkomst, een interim klus, een individuele coaching of de opzet van een project of beleidsnota.

Na een studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en Theaterwetenschap was Marja werkzaam bij de Stichting Vier Grote Steden kunsteducatie, het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen, de Raad voor de Kunst, Zuidelijk Toneel Globe, de schouwburg in den Bosch en Impresariaat Jacques Senf. Marja is gecertificeerd kernkwadrant trainer na een opleiding bij Kernkonsult. Bij het RINO volgde zij in 2004 de leergang 'Coachen als professie voor ervaren coaches'. Zij is internationaal geaccrediteerd voor het gebruik van MBTI (Myers Briggs Type Indicator) bij organisaties (individuen en teams), na een opleiding bij OPP.
Portfolio Marja van Tienhoven